BittenBrun & Co.

Strategisk virksomhedsrådgiver med base i Aarhus, Danmark.

Nye tanker  lad mig dele mine idéer med dig  

Jeg vil gerne dele nogle af min perspektiver og overvejelser omkring relevante emner med dig. Lad os sammen udforske fremtidens vækstmarkører for morgendagens virksomheder.

 • Bitten Brun & Co. fylder 3 år! 

  Og dette 3. år har også været et interessant år! Det har både været spændende på mange måder, det har været udfordrende og lidt komplekst til tider, det har været foranderligt og heldigvis også sjovt, men mest af alt lærerigt. Jeg har haft fornøjelsen af at møde rigtig mange inspirerende personer via forskellige samarbejder med..

 • Transformation, gearet til fremtidig vækst 

  Hvorfor overhovedet tale om transformation? Ændringer i vores omgivelser er jo ikke noget nyt som sådan, og vores verden har altid og vil altid være i et flow af skiftende markedsvilkår, udfordringer, nye krav og nye muligheder. Lige nu mødes vi blandt andet af makroøkonomiske, geopolitiske udfordringer, krav om øget bæredygtighed, ESG-rapportering, digitalisering og kunstig..

 • Transformation  er der nogle barrierer man skal være opmærksom på? 

  Er der nogle barrierer man skal være opmærksom på? Udfordringen er måske i virkeligheden at tilpasse sig lige så hurtigt, som verden ændrer sig, og mange står allerede midt i en transformation og oplever, at der er brug for en ledelsesmæssig tilpasning. Og ja, der er lige så mange barrierer som der er faktorer i..

 • Hvilke vigtige elementer kan der være i en transformation? 

  Der er mange faktorer i spil på en gang, når vi taler transformation og netop det stiller krav om at forsøge at skabe et overblik over de tiltag der er nødvendige at igangsætte. Ud fra min erfaring betyder det også, at de tre primære elementer til at drive en transformation er: – Et klart formål..

 • Kommercielt potentiale i arbejdet med bæredygtighed/ESG 

  Bæredygtighed og ESG er efterhånden højt på den strategiske agenda, og ikke længere et ”nice-to-have” fokus. Derfor kan det med fordel integreres i den overordnede strategi og have et kommercielt sigte, så det ikke udelukkende bliver en rapporteringsopgave. Der er meget ofte et kommercielt potentiale i arbejdet med bæredygtighed og det kan være i form..

 • Markeds- og kundefokus skaber værdi 

  Hvordan skaber vi mest værdi for kunden, andre stakeholders og differentierer os? Det gør vi ved at sikre kontinuerlig udvikling, agil ledelse og en høj grad af markeds- og kundefokus på tværs af værdikæden. I takt med øget usikkerhed og kompleksitet, er der bare en tendens til, at vores fokus rettes indad på effektiviseringer og..

 • Tænk i diversitet  det er bæredygtigt 

  Tænk i diversitet – det er bæredygtigt og en vigtig konkurrenceparameter Hvad enten vi taler køn, alder, kompetencer eller andet, så er diversitet en konkurrenceparameter og særligt ift. at kunne tiltrække og fastholde medarbejdere. Diversitet præger en virksomheds kultur på en sund måde, da det skaber en helt naturlig dynamik og åbner op for flere..

 • Er din virksomhed levedygtig om 5-10 år som den er i dag? 

  Er din virksomhed levedygtig om 5-10 år, som den er i dag? Jeg oplever ofte, at virksomheder er udfordret på tiden ift. at balancere mellem drift og udviklingsopgaver, og jeg forstår ganske udmærket det dilemma. Men i en så foranderlig, udfordrende og usikker verden vi opererer i, er det vigtigt at finde en måde at..

 • Manglende eksekvering koster på værdiskabelsen 

  Det koster på værdiskabelsen, når 2/3 af alle strategier aldrig rigtig bliver til noget Omkring 2/3 af alle strategier mislykkes og det er trods det, at der ofte er der lagt rigtig mange kræfter i udarbejdelse af strategien. Flere måneders intenst arbejde i en virksomhed, med mange givtige diskussioner og svære prioriteringer, alligevel er det..

 • Skynd dig langsomt  og skab bæredygtig vækst 

  Om vi gør noget eller ej, så vil bæredygtighed præge vores forretningsmodeller, strategier og ledelsesstil i fremtiden – og meget tyder også på, at det allerede er en vigtig konkurrenceparameter i flere brancher. Søren Kirkegaard sagde engang ”skynd dig langsomt” – det gælder også, når vi taler ESG. For vi skal finde en sund balance..

 • Bæredygtighed  en del af strategien 

  Jeg møder mange, der er i tvivl om, hvad bæredygtighed reelt er for en størrelse – og om det nu er noget for dem…Bæredygtig er noget for alle og omhandler blandt andet ESG – faktorer indenfor miljø, sociale og ledelsesmæssige punkter – som alle kan byde ind i og de fleste gør faktisk også allerede noget der understøtter bæredygtighed uden helt at vide det.